31. lokakuuta 2013

-En keksi otsikkoo-

Moi! Nyt ei oo oikeestaan ollu mitään kirjotettavaa joten sen takia tämä tauko! Maanantaina olin tallilla ja ratsastin Pilvillä ja Sanjalla. Pilvillä kavin maastossa viidestä kuuteen ja poni oli todella hieno:* Oli kyllä hieman pimeää, joten piti sitten sitä muurahaiskekoa hieman säikähtää:D Menin sitten kuudelta sanjalla. Se oli ihana<3 vauhtia oli kyllä hieman liikaakin, mutta sanjalla oli kiva mennä pitkästä aikaa:)
   Eilen olin myös tallilla ja yritin mennä pilvillä, mutta ponilla oli huonopäivä ja kun yritin mennä selkään niin pilvi vain nousi pystyyn... No päätettiin sitten juoksuttaa pilviä. Otin satulan pois ja juoksutin. Siinä pilvi meni todella hyvin:) Lopuksi pilvi leikki vielä kunnon kouluponia, ihan ilman pyytämättä:D  No sitten mentiin hyvät loppukäynnit ja vein ponin talliin. Riisuin siltä vielä suitset ja vein ne satulahuoneeseen. Sitten lähdettiinkin jo kentälle. Menin pilkulla ilman satulaa, sillä oli tosi kiva mennä<3 meillä oli alkutunnista sulkutaivutusta jolle me keksittiin uusi nimi ´banaanitaivutus´
Tämä ei oikein onnistunut mutta meillä oli myös pohkeen väistöä ja se onnistui jotenkiin:D
 Sitten otettiin laukkaa ja siinä ponilla vasta oliki energiaa. Ensimmäisen kerran lähdettiin metsänpäädystä hirveän kovaa ja melkein tipuin:D seuraavalla kerralla laukka oli jo vähän hitaampaa mutta ei sellaista hidasta:D (nyt en jaksa enää kirjoittaa:DDD) 

                                             
pilvi<3


Olen nykyään sekä pilkun että pilvin hoitaja koska ne on parhaita<3:)

                                                                      
                                                        aapo oli niin söpö ni oli pakko otta kuva:)
                                                              no tuitui<3:)
oih<3 huomenna taas viikonloppu:) Mutta ärsyttää kun pitää mennä lauantaina jonnekkiin seurakunta höskään:( ja se kestää melkeen neljä tuntia, ja sitten vielä meen sunnuntaina kirkkoon D:

moikkaaaa!!!

6 kommenttia:

  1. Tätä tekstiä on ärsyttävä lukea kun toi tausta sekottaa sen ja toi uus banneri on cool! :DD

    VastaaPoista
  2. ok. voin vaihtaa ton tasutan (en mä kyllä vaan huomaa mitään, et toi tausta sekottais:D) ja kiitos siitä bannerista kuuluu maijulle:)

    VastaaPoista
  3. Kamala tää blogin tausta ja ois kivaa jos laittaisit näit kuvii pliis isommiks!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai, no vaihetaan sit vielä, kyl tää musta oli ihan kiva:( mut voin laittaa niitä isommiks, seuraavas postaukses:)

      Poista

Laita kommettia?:3