5. marraskuuta 2013

-Hiewatahalla vesi sateessa +tän päivän ostokset-




Moips:D

Eilen olin taas tallilla menin Hiewaathalla. Vettä satoi kaatamalla joten oli siellä sitten kiva ratsastaa... Minun oli tarkoitus mennä myös pilvillä mutta en viitsinyt koska oli sellainen olo kun olin kussut housuun jo ensimmäisen tunnin jälkeen:D Tunnilla oli aikapaljon perus istuntaa ja kevyttä istuntaa... Laukkasimme nyös jonkun verran:) Hiewatha oli ihana kunhan sain menemään sen sillein että ei menty kenenkään perässä:D (koska oltiin pienellä ympyrällä niin tämä oli aika hankalaa)
Tunnin jälkeen harjasin ponin ja vein karsinaan:)
Hiewatha(antaeeksi vanha kuva ja laatu)
    Meillä oli yli tunti aikaa joten harjasin pilvi, putsasin pilkun ja pilvin harajkorit ja putsasin pilkun varusteet:) Illasta raiskasin maijun whatsappia turhan päiväsillä viesteillä:D
      Tänään olin mikkelissä ja en siis ollut koulussa:) en ostanut paljonkaan mitään, mutta laitan niistä kuitenkin kuvat tuonne alas:)
    Torsataina menen maijulle ja mennään sitten tallille:)    Kuvien laatu kusee ja pahasti!!!


Huppari-h&m-14,95(anteeksi laatu, koska puhelin)

Paita-h&m-7.95 (anteeksi laatu, koska puhelin) 



ulkona on neljältä jo melkein pimeää:o

Pilvi<3:* ©Maiju

Minä ja pilkku:) (vanha kuva)

minä:o (perjantaina lähössä sulkavalle)

11 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ihania ostoksia ja paljon kuvia ja ja ja <3!!!! Ja kyllä Julia toista kertaa ei tarvitse tehdä niin rakkaalle whats appille :(.
    Ps. En malta oottaaa (hihiii :D)

    VastaaPoista
  2. Kiitti<3 (vaikka en nyt tiiä)
    Ja kyllä, minun pitää tehdä niin vielä sinun rakkaallesi:,D
    ps. En mäkäää:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhyyyhyyy :'(
      t.maiju (ei jaksa kirjautuu :p)

      Poista
  3. mitä mieltä oot b-luokan sinistä? tai teidän luokan tiiasta?? Ihana blogi!!<3 bannerikin nätti!

    VastaaPoista
  4. mut oisin kuullu et teillä olis ollu sinin/katjan kanssa jotain juttua kun olitte samassa tetissä? siis siitä kumpi on isompien ja kumpi pienenpien puolla!!? mut oikeesti ihana toi sun taustan väri,)

    VastaaPoista
  5. siis se oli vaan se ku mun piti olla koko viikko pienten puolla ja sit haluttin vaihtaa päiväks ja sit mietittiin vaan et kumpi siel on vikan päivän! Mut siis ei se ollu mitää vakavaa.(toivottavasti?:o)
    Mut kiitos:)

    VastaaPoista
  6. Saatoin ymmärtää väärin... Mutt kuvittelin et sä vaan menit pienten puolelle vikax päiväx? Koska se oli sun puoli. Mutt emt... Teetkö millon mydayn?? Videona mutta käy kuvinakin.(:

    VastaaPoista
  7. Niin menin. Myday videoita tulee vrm joulun jälkeen kunhan saan kunnon kameran mutta kuvina saattaa tulla jo ensiviikolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olisin vaan kuullut että toinen teistä menee torstaina ja toinen perjantaina.. Olit sitte keskiviikkona ok ja olitki menny molempina päivinä.. Eikö toi oo julmaa??

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Laita kommettia?:3