9. syyskuuta 2013

kuvia Puksulla ratsastuksesta:)

Nyt en jaksa tehdä sen suurempaa postausta laitan vaan nää kuvat kun olin siellä millalla:) 

 
minä ja puksu este n.40cm:) (istunta 10+) ©santeri?  

 
Hehee mulla oli hauskaa:D ©Milla:) 




                                                                                :D Minä ja Puksu<3 ©Milla:)
  

Sory ei oo enempää kuvii mut oli täs nyt enemmän ku ei mitään:)

-Julia-

21 kommenttia:

  1. Sä oot aika pitkä tolle ponille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sit jos oon 5cm sille liian pitkä kuhan en paina 1000000kg niin et ponin selkä vaurioituis... ja kuten huomaat niin ei mun jalat roiku maassa asti! Vitun ano... (arvasin et joku valittaa tosta pituudesta...)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Oot ihan liian iso rastastamaan tolla ponilla, poni raukka!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä vitusta voit tietää oonko tolle ponille sopiva vai en jos et oo koskaan nähny ponia, et tiiä paljon oon pitkä ja paljon ponin säkä on , paljon painan ja mikä on ponin painoraja, ja poni on tosi hyvässsä kunnossa ni en usko et se siihen nyt kuolee tai et san selkä katkee jos sillä tyyliin kerran vuodessa menee joku 3kg painavempi ku normaalisti...ja poni ei meinannu kuolla vaikka ratsatin sillä. VITUN ANOT. JOS LAITTAA YHEN KUVAN JOSSA RATSASTAA NI TULEE HETI VALITUSTA!!! ILMOTTAKAA NYT SAMANTIEN ELÄINTENSUOJELUUN ET TÄÄLLÄ KIDUTETAAN PONIA KU SILLÄ RATSASTETAAN...OIKEESTI PAINUKAA VITTUUN VALITTAJAT!!! VOITTE OLLA VARMOJA SIITÄ ETTÄ MUISTA RATSATUS KUVIA EI TUU. JA SIT ON TURHA VALITTAA ET MIKS ET KOSKAAN LAITA KUVIA!!!

      Poista
    2. Ihana pari ootte :) ja noi anot ei ymärrä että jos ei oo liian painava menee ponilla niin voi ihan hyvin mennä niillä, ainakin satunnaisesti ;) ja kyllä laitat niitä kuvia! :)

      Poista
    3. Kiitti<3:) nii voisin laittaa joskus niitä kuvii:D Ja noi anot ei todellakaan ymmärrä...;)

      Poista
  3. Ja muutes siun ei tavii alkaa heti skitsoo jos joku huomauttaa jostain asiasta Ja itse asiassa oot aika pitkä tolle ponille. Ja sit turha tulla huutaa siit et en ois muka nähny sua tai tota ponii, koska oon nähny teijät molemmat.. Nii et sitä vaa tulin sanoo et jos kirjotat blogii ni sun kannattee vaa kestää nää kommentit. Ja ei tarvii laittaa tollee anoille et "Painu vittuu!" Eikä myöskää tavii haukkuu "vitun anoiks" iha sama juttu jos joku tulis sanoo sulle tollee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No häiritseekse sua jos kerran ratsastaa pienellä ponilla. Edelleenlään poni ei ole kuollut vaikka minä sillä ratsatin ja kyllä jos joku tulisi mulle suoraan sanoo et toi poni kuolee ku oot niin iso sille ni voisin sanooo päin naamaa et painu vittuun! Ei kyllä ratsastus kuvia varmaan täällä blogisaa enää nähä!!!

      Poista
    2. Se ei häiritse mua jos kerran sil ratsastat. Ja kukaan ei ole väittänyt että poni kuolis siihen.. Jos sä tulisit sanoo jollekki esim. Mulle päi naamaa et painu vittuun ni luulen et se jäis viimeseks kerraks.! Ja voisit yrittää olla kohteliaampi näit kommentoijia vastaan. Ja kyllähä sä voit vittu laittaa niit ridakuvii tänne mut semmosii mis et näytä jollekki ponille liian isolta jos et kestä näit kommenttei.. Iha tällee vaa tiedoks et ei voi olla noi herkkä hipiä et ei pientä negatiivista kommenttii kestä. Hävettäs muaki.

      Poista
    3. p.s tiiän kukaa oot. kuulin vähä juuttuuu!!!

      Poista
    4. No kuka kerro toki mullekki?

      Poista
    5. Etkö uskalla vastata? :DDDDD nösssö

      Poista
  4. Kiva blogi ja kiva banneri(: mun blogi on jos kiinnostaa www.aamujamina.blogspot.fi (:

    VastaaPoista
  5. Oot iha liian iso tolle poni parka :( et taia tietää millo on liian iso ponille. Ps. Ei tartte ragee tähä;))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi on kyllä menny jo perille... nyt voitte lopettaa valituksen ja poni ei kärsinyt siitä että ratsastin sillä.

      Poista
    2. En sanonu et se kärsi vaa et näytät liia pitkältä..

      Poista
  6. Joo et ehkä oo liian painava mutta rumalta näyttää kun oot noin pitkä! Tietty jos poni pitää läpi ratsastaa Nii on erijuttu!

    VastaaPoista
  7. Vihdoin edes joku ymmärtää et en menis tolla jos oisin sille ihanliian painava!<3 ja tiiän että oon liian pitkä sille, mut se oli vaa toi kerta ku ratsastin sillä ja se oli just "läpiratsastusta"

    VastaaPoista
  8. Oot jo liian pitkä tolle ponille, ponistakaan ei oo mukava kantaa noin pitkää ratsastajaa. Näyttää lisäks perkeleen rumalle, kun noin pitkä likka keikkuu selässä ja sanoo päälle että on ihan hyvä vielä.

    VastaaPoista

Laita kommettia?:3