24. syyskuuta 2013

Pilkulla ja Pilvillä:)

Moi! Eilen olin tallillla ja menin viidesstä kuuten pilkulla ja kuudesta seitsemään pilvillä:)

pilkkulla minun oli ekaksi tarkoituksena mennä ilman satulaa, mutta heppa oli sen verran märkä niin en halunnut kastella housuja koska ulkona on niin kylmä:D Tunti meni hyvin, pilkkulla oli aika paljon energiaa. Meillä oli perus istuntaa (jee), puomeja ja laukkaa. Pilkku meni todella hyvin ja reipasta laukkaa:) 

Pilvilllä minun ei ollut tarkoitus ratsastaa mutta sitten marjo pyyti minua ratsastamaan sillä joku päivä, niin menin sillä sitten samalla. Poni oli laitasalla vielä kuudelta mutta mentiin hakemaan se sieltä ja varustettiin nopeasti:) Pilvi oli käynnissä ja ravissa todella ihana ja liikkui todella hyvin. Sitten alettiin nostaa laukkaa ja ekoilla kerroille sekin sujui todella hyvin, poni noisti laukan pilkun perään todella mukavasti ekoilla kerroilla. Sitten pilvi päätti että tunti loppuu nyt ja heitti minut alas selästään, en ollut yhtään varautunut joten tipuin:D No takaisin selkään, pilvi yritti samaa uudelleen mutta nyt en tippunu:D Lopuksi otettiin yksi onnistunut laukka ja vähän ravia+ käynti ja pysähdys. Sitten vietiin pilvi talliin ja varusteet pois. Tunti meni ihan hyvin:) Lopuksi haettiin vielä hepat talliin yöksi:)   

Torstaina meillä on kemian koe:( ja perjantaina joku kirja homma johan pitää lukee tosi tylsä kirja:( pitää mennä nyt lukee noita:( Ainiin leivoin yksi päivä pipareita:3

-Julia-

6 kommenttia:

  1. Mitä se sit teki? Vaiha banneri toi on hirvee.. (mun mielipide)

    VastaaPoista
  2. Tiputti mut alas! Sori en jaksa kirjottaa ku siitä tulis sellane romaani. Ja ei todellakaan ole hyvä, mutta ei ole parempaa kun ei ole netän kuka telisi..

    VastaaPoista
  3. Tajusin et tipuit mut pukittiks se vai mitä teki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuosi pystyyn ja sitten siihen perään teki heti pukin ja toi kaks kertaa peräkkäin ni sit tipuin kaulan kautta mahan.

      Poista

Laita kommettia?:3