5. joulukuuta 2013

-Joulukalenteri.Luukku-5-

Banneri historia.

eli teen tällä sen postausken missä on kaikki bannerit mitkä mulla on ollut:)

1.Tämä oli aivan ensimmäinen nopeasti tehty banneri! tämä on nyt mielestäni aivan järkyttävä ja tämä oli hurjata päivän blogissani!

2. Tämä taisi olla seuraava? tämä oli silloin mielestäni ihan kiva. Mutta nyt en todellakaan laittaisi tätä blogiini! Tästä tuli aika paljon negatiivistä palautetta, mutta nyt kyllä ymmärrän miksi!

3. Tämäkin taisi olla aivan hetken? tämä on melkein samanlainen kuin tuo toinen! Tämäkin on jo mielestäni aivan järkyttävä:D


4. Tämä oli blogissani vielä tänä syksynä. Tämä on ehkä hieman parempi kuin nuo muut, mutta en kyllä tästäkään kamalasti tykkää!

5. Tämän bannerin sain maijulta. Tämä on meilestäni todella kiva<3. Tämä on ollut nyt blogissani kunnes tänään laitoin tuon jouluisemman bannerin. Tykkään tästä! Tämä tulee aika varmasti joulun jälkeen vielä blogiini! (jos ei jo enneminkin)

6. Tämä oli tulossa blogiini, joten laitan sen nyt tähän esittelyynkin, vaikka tämä ei todellakaan ole esittely kelpoinen! Tämä meinasi tulla silloin kuin meinasin laitta koko blogin uusiksi, nimikin olisi vaihtunut! Mutta sitten...Tästä tuli niin järkyttävä että ei! Siihen jäi bloign muutos:D


7. Nyt minulla on tämä. Tämä on tälläinen jouluinen, ja ihan ok! Ei hirveän hieno, mutta minä halusin jouluisen bannerin :D. Laittakaa kommenttia mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta!

MUISTAkaahan vielä laittaa kysymyksiä ja linkkailla blogejanne!:)

6 kommenttia:

  1. Noi 5 & 6 banneri on tosi hienoja <3

    VastaaPoista
  2. tykkään tosta missä on noita tähtiä ja kimalletta ja on noi ekatki ihan söpöjä :3 sul on tosi kiva blogi, tää jouluteema sopii hyvin ulkoasuks! :)
    http://emmamandin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hirmu kiva postausidea! :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Laita kommettia?:3